fredag den 23. august 2013

Så det snart weekend....

Fik i går aftes lavet endnu en side til PL - denne gang uge 7,8 og 9 på  én side - igen ikke ret mange billeder.


Fik også skåret og samlet en opbevarings reol på Cameroen - så håber jeg at jeg får brugt noget af alt min gamle pynt til PL :)
Overvejer at udvide den i højden :)


Kan I nu alle have en fantastisk weekend - også Jer der skal til scrap i Billund - der måtte jeg desværre melde fra igen da jeg ikke kunne få passet Silke :( Men sådan er det jo engang imellem.
Men min hæk skal klippes - det er også ved at være PÆNT tiltrængt :)

12 kommentarer:

 1. Flot PL. Og lækker reol, du har lavet. Du må bare lave en til, hvis behovet kommer ; )

  SvarSlet
 2. Fint PL, ærgerligt med Billund, men måske vi ses en anden gang? Den der Cameo, rykker længere og længere frem på min ønskeseddel! Super fin reol

  SvarSlet
 3. Flot PL selv om der ikke er mange billeder. Rigtig flot reol. Lige til at få samlet alle sine små ting og sager :)

  SvarSlet
 4. Flotte ting du får lavet med Cameoen. Jeg er da ked af, at du ikke kommer til Billund i morgen, men hækken skal jo på den anden side også klippes og Silke passes, så lørdagen kommer nok til at gå alligevel. God weekend til jer begge.

  SvarSlet
 5. Fint PL du har lavet, men den reol er bare supercool, den er jeg rigtig vild med. Og jeg vil også sige, er det ikke bedre at lave flere til at kombineres, hvis du får brug for mere plads?? Det vil altid gøre den stærkere, når den ikke er helt så stor. Jo større du laver den jo svagere blir den også. Men hvor er den bare flot lavet med lækkert papir. Glæder mig til at se den pyntet også.

  SvarSlet
 6. Øv øv det havde ellers været hyggeligt hvis du kunne have kommet til scrap i Billund. FLotte sider og fed reol. God weekend

  SvarSlet
 7. Flot side og rigtig sød reol.

  SvarSlet
 8. Jeg skal da love for du kommer efter det. Fine sider igen.
  Åh, hvor jeg kender det med ikke at kunne komme af sted pga barn. Men det er jo også rart at få lavet noget hjemme, ikke. Håber I kan hygge jer med havearbejdet, og vejret tyder jo fint.

  SvarSlet
 9. Flotte sider og super lækker reol du har lavet. God weekend.

  SvarSlet
 10. Lækre sider i din PL. Og lækker reol, du har lavet


  God søndag

  SvarSlet
 11. Fin PLside - og über cool opbevaringskassete du har skåret på cameoen. Jeg har slet ikke haft min i gang siden før sommer, må hellere få den støvet af :)

  SvarSlet

Mange tak for besøget - glæder mig til at læse din kommentar - som jeg sætter utrolig meget pris på.