fredag den 6. september 2013

Så gik den uge sørme også - så her er der mere PL :)

Så er jeg ved at være færdig med PL om vores Berlin tur i marts - så her kommer lige 3 sider.

Denne dag var vi bydelen Kreutzfelt (min kusine boede der dengang) så hun viste os rundt op viste os nogle sjove ting. Vi kom også ud til "Ingenmandsland" - et skræmmende sted. Hvis man kender lidt til Berlin's historie. Øverst til venstre er der "Den jødiske kirkegård" som er blevet anlagt for nogle år siden.

Samme dag var vi også inde i Ritersport butikken - der kunne man lave sin egen 100 g Ritersport - selv vælge chokoladetype og knas. Den store brune plade i midten til højre vejede 500 g - temmelig stor Ritersport - men den var ikke ret dyr - taget i betragtning af hvad en 100 g koster herhjemme.

Dagen efter var vi inde ved Checkpoint Charlie og inde og se et par museer om Berlin - rigtig spændenede. I midten til højre var en af turistattraktionerne - få alle de stempler i dit pas som man skulle have dengang hvis man skulle fra øst til vest. Det fik jeg :)

4 kommentarer:

  1. Berlin er en fantastisk by... har efterhånden været der nogle gange - men vil gerne derned igen. Og hvor er du hurtig med dit pl, du når da hurtigt at blive up to date... god weekend

    SvarSlet
  2. Jeg får helt lyst til en tur dertil, efte at jeg har set alle de spændende sider, du har lavet af din tur! God weekend.

    SvarSlet

Mange tak for besøget - glæder mig til at læse din kommentar - som jeg sætter utrolig meget pris på.