lørdag den 7. september 2013

Det sidste PL fra Berlin

Så nåede jeg igennem Berlin - så her er de sidste 3 sider fra Berlin.
Her lidt stemningsbilleder fra Berlin. En karrywurtz og så findes der både en øst og en vest variant. Øst varianten er uden skin og vest varianten er med skin :)
Den bjørn som Silke står ved - stod mange steder med forskellige udsmykninger :) Ved ikke om det er Isbjørnen Knut den skal symbolisere.

Til frokost var vi inde på et pizzaia og fik bl.a. den røde og grønne øl - de er meget populære i Berlin - smager ok - men skal da kun have én :)
I midten til venstre var vores aftensmad. Vi havde gået forbi skiltet (billedet til venstre) og synes det vildt lækre ud - men billedet til højre var hvad vi fik - der blev vi temmelig skuffede.

Den sidste dag ville vi i Reichtagen (parlamentet/folketinget) - men heldigvis tjekkede vi det et par dage før - for man skulle for sikkerheds godkendes for at kunne komme ind - så man skulle sende pasnummer og andre oplysninger og så blev vi scannet ligesom i en lufthavn da vi så kom.
Det var også temmelig bombet efter 2. verdenskrig (se øverst til højre)
Under den kolde krig var hovedstanden i Tyskland Bonn - men Reichtagen åbnede igen 20. juni 1990 (min 10 års fødselsdag :) )
I midten til højre var vi komme ud til lufthavnen og Silke stod og vinkede farvel til de fly der fløj (mangler lige lidt pynt af nogle fly)
Nederst til højre prøvede vi burger igen (I lufthavnen) - og dennegang levede det vi fik noget mere op til billedet :) 

6 kommentarer:

 1. Dejlige sider du har fået lavet fra en oplevelsesrig tur. Sikkert også sjovt for Silke at bladre i...

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare skønne sider

  Jeg er vidt med, at du får så meget med på hver side

  SvarSlet
 3. Ja rigtige dejlige sidder .
  God søndag
  Lilla

  SvarSlet
 4. Du har sørme været flittig med alle de sider, du har lavet, det er jo en hel rejsebeskrivelse i ord og billeder. Meget flot lavet.

  SvarSlet
 5. Skønne feriesider, som siger en masse!

  SvarSlet

Mange tak for besøget - glæder mig til at læse din kommentar - som jeg sætter utrolig meget pris på.