mandag den 8. oktober 2012

Convention (langt indlæg)

 Har været til convention i Middelfart i weekenden - og det er jo som altid en superskøn weekend. Super skønne kreative quinder og lækre butikker :)
Var til førscrap fredag efter jeg og et par andre havde været ude ved Krimalot og købe en masse skønne danske tekststempler. Lørdag var vi i hallen fra kl 9 til 19 - men brugte ikke så mange penge som jeg plejer :) Så måske jeg inden længe skal have mig en Cameo :) Fik dog rigtig mange skønne ting - nogle af tingene her på billederne var betalt - men fik dem først nu på convention for at spare porto :)

Elsker disse tape - så da Picturing the world havde tilbud på dem købte jeg stort ind :)
Dobbelt pakningen bagerst var med i en præmie - jeg vandt en 3. plads for LO i kategorien med dyr. Den er desværre svær at tage billede af ;) De 2 åbne ude i venstre side var fra kurset som Picturing the world afhold med minialbum -et fint jule minialbum vi fik lavet. De 2 røde tape ruller er fra Anjas hobby (er i en scrapgruppe sammen med hende, så hun havde ting med til mig), den brune rulle er fra Heidi fra facebook og den sidste tape i den blå kasse er en tape du kan tage af igen - den er fra Jeans scrapstue.
De 4 ruller bagerst er også købt via facebook - dem havde Jytte med til mig. Rhinestones til venstre er fra minialbumkurset, perlerne i midten er fra Krimalot og perlerne til højre er fra wild orchids (havde bestilt noget sammen med Carina som jeg skulle være sammen med på convention)

Den blå og grønne embossing folder havde Carina købt til mig et sted i Nordjylland og fødselsdags embossingfolderen er fra Heidi fra facebook.

 Anjas hobby havde tilbud på 3D puder (2,5 kr pr pakke), så købte 10 pakker - De 2 andre pakker var også med i min gevinst.
 Bagest er der en pakke med en masse små punches i, de var også i min gevinst - dem får min datter - så har hun lidt at lege med. Snefnugdiesne var de første jeg købte om lørdagen, de kostede kun 20 kr. De 2 punches er fra Heidi fra facebook og TH uret er en jeg længe har haft kig på - var rent faktisk det sidste jeg købte om lørdagen :) Købt hos Unik scrap.
 Muffinstemplerne, stemplerne (jule tekst stempler) øverst i midten, tekst stemplerne i midten i midterste række og i nederste række, og urstemplet til venstre i nederste række er alle fra Heidi fra facebook. Cover a card stjerne stemplet til venstre i midterste række er fra pictuing the world. Stempel + die sættet øverst til højre er fra Anjas hobby, tagstempelsættet er fra kreative fornemmelser.
Det kinesiske stempel er købt privat af Betina og ko stemplet er også købt privat af Jeannette

 Scrapper have lykkeposer til 50 kr - men en værdi af ca 200 kr. Der fik jeg bl.a. de 3 Distress stain, ud over det var der nogle småting i som jeg solgte videre. Den sote memento stempelsværte er købt hos Krimalot, den hvide colorbox er købt hos Picturing the world (giver EXTREMT meget farve), Glossy'en er købt hos kreative fornemmelser og den hvide pen er købt hos Else fra facebook, fra hende fik jeg også 2 sæt disneystempler og en Th stempelsæt (måske endda 2 sæt :) - men dem har jeg ikke fået taget billeder af)

Blev enig med mig selv om at investere i en crop a dile, håber jeg får den brugt. Købte den hos Unik scrap.Tænger sættet er fra Heidi fra facebook. Den blå ting er til at lave huller og så trække bånd igennem, også fra Unik scrap. Så købte jeg en kniv til min sille hos hobbyboden, og sew it easy er fra Anjas hobby.

Masking paper er også fra hobbyboden sammen med de 2 templates. De 2 æsker med træting er fra Netto hvor vi var inde og købe cola og chips inden førscrap. Den lille pose med træfigurer er købt privat af Moster Olivia. Bånd (rødt) er købt hos Krimalot. De 3 binding rings er fra Picturing the world. Og de 3 twines er også fra Wild orchid.

 30x30 lommer er fra Unikscrap. Det med bilen er fra Anjas hobby og tror det er noget til et 3D kort ;), Pakken med den blå/grønne karton i A4 og den brune og røde i A6 er layering paper- det er farvet på den ene side og hvidt på den anden, så man bl.a. kan lave sjove ting med embossingfoldere. Så købte jeg 2 rub-ons af AKA. Robotterne er fra Heidi fra facebook. Cellofaposerne er også fra Heidi fra facebook.
Sidst med ikke mindst er der lidt papir. De 3 øverste er fra Anjas hobby. Det med snefnuggene nederst er fra Heidi fra facebook og den er 8x8 juleblokken også.

 Valgte at sætte LO'et ind alligevel som jeg vandt på. Det består af en 30x30 med 1 billede på og så har jeg hængt 11 billeder på med journeling bagpå på.

 Her spredt lidt ud.
Og her er minialbummet vi lavede på kurset hos Picturing the world.

TAKKER ALLE FOR EN SUPER DEJLIG CONVENTION - VI SES I FORÅRET 2013.

14 kommentarer:

 1. Hold da op en masse skønne ting du har fået fingrene i. Tillykke med det og tak for handlen med de små træfigurer ;-)

  SvarSlet
 2. Wauw.... sikke mange skønne legesager du har fået købt dig, og et fantastisk LO du har lavet. Det må have været en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Det er da HELT VILDT alt det du har fået med hjælp, er slet ikke misundelig ◕‿-

  SvarSlet
 4. helt helt vildt har du brugt 2 månedslønne..super fede sager, og dejligt du havde en skøn dag

  SvarSlet
  Svar
  1. He he - med alt (også det der var betalt) er der brugt lidt over 3000 kr :)

   Slet
 5. Lækre legesager, du har købt. Det layout, er da så flot. God ide

  SvarSlet
 6. lækre sager og album!
  Sjov ide med LOet!

  SvarSlet
 7. Lækkert lækkert indkøb!
  Jeg er imponeret over, at du kan huske hvor du har købt de forskellige ting henne!; )

  SvarSlet
 8. Hold nu helt op. Jeg troede lige, jeg var røget ind på en af scrapbutikkernes lager ! Det er da helt vildt med dig. Du må have sort bælte i shopping.
  Men du har godt nok også fået en masse lækre ting. Der er vist ikke noget, jeg ikke også kunne bruge....hihi.
  Rigtig flot layout og også måden du har lavet det på. Smaddergod ide.
  Superflot julealbum og så i skrappe julefarver. Smukt.
  Jeg brugte meget tid på at lede efter både jul- og alm papir med skrappe farver i lørdags. Det var ikke let - så jeg endte med gammelt papir. Og ikke meget. Nå, det er jo nok ikke sidste gang jeg har shoppet i år....haha.
  Tak for kigget. Og vi ses igen til marts - og måske før.

  SvarSlet
 9. Lækre sager du har købt! :)

  Og fedt ide med LO. :)

  SvarSlet
 10. ihhh en masse dejligt "legetøj" - tillykke med høsten :-)

  SvarSlet
 11. ihhh en masse dejligt "legetøj" - tillykke med høsten :-)

  SvarSlet
 12. Tillykke med 3. pladsen! Vildt flot LO! Kan virkelig godt lide ideen med alle billederne og jornalingen i lag.

  Fedt minialbum!

  Bliver da helt misundelig over alle dine fine indkøb! Kan i øvrigt varmt anbefale en Cameo - jeg æææææælsker min!

  SvarSlet
 13. Fede sager...men nu har du vist også brugt kvoten for i år (heldigvis kommer der snart et nyt år, hi-hi).
  Hilsen fra Dorit

  SvarSlet

Mange tak for besøget - glæder mig til at læse din kommentar - som jeg sætter utrolig meget pris på.