søndag den 11. marts 2012

SUPER FED WEEKEND !!! (langt indlæg)

Har også haft en fantastisk weekend.
Startede med førscrap - hvor jeg fik lavet hele 3 LO'er - det har jeg ikke prøvet før  hix
Hjem og overnatte på Kathrinelyst - hvor vi pludselig blev mange i lejligheden så sov vist ikke før kl 01.30. Op igen kl 07.00 og så til convention.
Fik  som sædvanlig brugt alt for mange penge, men har fået utrolig mange lækre ting.
Sad sammen med: Naja, Jeannette, Annie, Anja, Carina, Linda og Ann. OG SELVFØLGELIG PERNILLE - SORRY!!!
Mødte også dejlige Nadja.
Fik også hilst på rigtig mange som jeg kun har kendt herinde fra, bl.a. Aka, Krebsen, ØrnstrupHovsa, Betina og flere andre.
Fik lavet 2 kort. 
Hjem igen til Kathrinelyst, få noget lækker mad og så sad vi og scrappede igen til ca midnat.
Sov i dag til kl ca 8. Så stod den på morgenmad, derefter kørte Carina og Linda hjem (de skulle også helt til Kjellerup og Aars), Vi andre gik ned og scrappede igen :) Kl ca 11 kørte Anja og kl halv 12 kom Annies familie og hentede hende. Naja, Jeannette og jeg rydde op og pakkede biler og så kørte vi også - ca kl. 13.30.
Jeg kørte til Allested Vejle og hentede Silke og derefter hjem til Faaborg, pakkede lidt ud og fik taget billeder, derefter så jeg noget Peter Pedal go Barbar med Silke. Lavede Spagetti med ketchup til aftensmad og lagde Silke i seng, nu sidder jeg os skriver dette og vil også selv snart i seng, selvom kl. ikke er ret mange, skal dog lige have smurt madpakke til i morgen, og overveje at tømme scraptasken, så må oprydningen foregå i morgen.
Jeg plejer at være en der skal sove meget og går hurtigt død, det har jeg slet ikke gjort i denne weekend, men nu er jeg pænt brugt og skal nok tidligt i seng og tror det bliver en LANG og HÅRD uge - især mandag.
Men FANTASTISK weekend.Brugte købte ting.


Lidt tættere på: Bind it all incl spiraler (den smalle af dem vandt Carina i lotteri men gav den til mig :) ) Tak søde Carina. Tusser (48 farver), glæde rmig til at prøve at farbe lidt mere med dem, spellbinder, charms.


Stempler, chipboards (der mangler faktisk en), swirl punch, perfect perls.


Bogstaver, pynt.


Nye ting: stempel, tape, distress inks, bling, hvid mist, album ringe, puder til inktools, små stempler, vandpensel, versamark ink og inka gold.


Blog med 75 ark karton, en Bo bunny serie (hov vender da på hovedet :) ), hvis, sort og en kvistagtig farve, et klippeark og overhead plastic.


Lidt mere brugt, stempler, puzzlebrik punch, bogstavmarker ting og papir fra søstrene grene (ikke brugt)


Dies og embossingfolders: 2 spellebinders (oval og med mønster), spellbinder embossing, skæn rund die som jeg ikke troede kunne fås her i DK, sommerfugle og træstruktur embossingfolder, blomster (rulle) die, hjerte og kant fra nellie snellen, "vivi-roser" die, TH embssing 3. stk folder, bil, mand m. paraply og kan ikke huske den sidste :)


Kort med kuverter, knive til skæremaskine, 3D puder, large stempel og sizsak stempler baggrund fra Hero Arts, embossing plade og silicone måtte til Bigshot, forskellige stempler med: ugle, doileys, træ, julestjerne, blomst og tekststempler.


 Close up.Her gaver: en ting til gavebånd (alle der handlede hos Love2scrap fik sådan en), en tush, en taperunner permanent og en refill med non permanent fra Picturing the world. Og så vandt Carina igen, noget fotolim som hun også gav mig - nogle der kender det? Er det godt eller?


SÅ ALT I ALT  EN FANTASTISK SKØN WEEKEND, NU VIL JEG SNART I SENG.

13 kommentarer:

 1. Hold da op siger jeg bare!!!! Sikke en masse og lækre ting, du har fået med hjem! Imponerende at du fik lavet scrap, med al den tid du skulle bruge på shopping ; ) : )
  Jeg vil se frem til at se det i brug.

  SvarSlet
 2. Wwwwwwooowww du har da virkelig formået at stor shoppe igennem...
  Sikken en masse lækre og spændene indkøb du har gjort dig :)

  Det lyder som en rigtig hyggelig tur hvor du virkelig har mødt mange scrappere :)

  Håber du får dig en rigtig god nattesøvn ovenpå en fantastisk weekend :)

  SvarSlet
 3. Tak for godt selskab ind imellem vores hektiske shopping. Det var så dejligt lige at møde dig IRL, for så kender man lidt bedre hinanden, når man blogger sammen.
  Hold da op hvor er du dygtig.....til at shoppe. Jeg er vildt benovet over de mængder du har fået fingrene i.
  Og så fatter jeg ikke hvordan du har nået at lave så mange ting, når du også har shoppet så meget. jeg fik lynet betrækket på min tote op i den ene side, fordi jeg skulle have fat i en saks......det var alt jeg rørte mine scrapsager. Der var hele tiden nogen der snakkede til mig...haha. Og så måtte jeg jo ofre mig og snakke med...haha.
  Jeg var godt nok flad ovenpå en dags convention, så godt gået med alle de timer du har været på farten.
  God ny arbejdsuge....puha...

  SvarSlet
 4. hold da fast siger jeg bare :O viste godt du shoppede meget meeeen det her er jo fuldstændig vildt :P men lækre lækre sager, savlesavle siger jeg bare ;)

  Føler mig lidt glemt der hvor du skriver hvem du sad med :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry :) - sad nærmest og sov da jeg skrev dette indlæg - men det er rettet nu ;)

   Slet
 5. waw mange flotte sager og du har vidst råhygget:)

  SvarSlet
 6. Sikke mange skønne ting du fik købt - dejligt at du har haft en herlig weekend, så klarer du sikkert også den kommende uge i stiv arm

  SvarSlet
 7. Dit dankort har da vist fået brandmærker =D Er du vimmer mand, for en sjat du har købt. Men det er også lækre sager du har med hjem.
  Dejligt at det var så hyggeligt at være afsted

  SvarSlet
 8. Hold da k... skal da love for du har shoppet igennem - total lækker sager - og syntes noget jeg kan genkende ;))))

  Ja foto lim var det eneste jeg brugte de første år jeg scrappede, elsker det. Hvis du får lim uden for tingene kan du "nuller" det af - eneste minus - syntes jeg, er at jeg oplevede tingene løsnede sig efter nogle år (havde lavet et mini album til mine forældre)

  SvarSlet
 9. Uha - sikke lækkert scrap-guf du har købt dig......tillykke med det

  SvarSlet
 10. Wauw sikke mange ting du fik købt. Det ser lækkert ud.

  SvarSlet
 11. Wauw..... en MASSE total lækre ting du har købt, jeg bliver helt misundelig ;o) Det er dejligt at hører du har haft en god weekend, og der er da bare blevet scrappet igennem.... SUPER :o)

  SvarSlet
 12. Hej igen
  Ja, det er et færdigt layout herfra:
  http://kreativefornemmelser.dk/search/?q=amy

  SvarSlet

Mange tak for besøget - glæder mig til at læse din kommentar - som jeg sætter utrolig meget pris på.