fredag den 3. september 2010

Så blev det september

Så blev det september og Silke er begyndt at kunne passe sig selv så meget at jeg får mere tid ved scrapbordet og det har givet pote :-)


Dette LO er dog ikke fra september - tror det er lavet i marts - men var det første LO jeg lavede med Silke.

Dette LO er også fra marts - sad ved Maria i Nyborg og lavede det.Dette LO lavede jeg i går (2. september) - det var sjovt at arbejde med, for først stemplede jeg "svivler" på det blå stykke og satte billederne på - men synes det så lidt øv ud, så fjernede jeg billederne fra de grønne underlag og stemplede igen (var lidt en udfordring at ramme de gamle stempler - men lykkedes meget godt) - og satte derefter billederne på igen - det gave bare at helt andet udtryk.
Billederne er af silke den første gang hun var på stranden og forsøgte bl.a. at spise blåbærgrød/mos alene - det svinde ret meget.


Dette Lo har jeg lige lavet i dag (3. september) - vi var til babaysvømning i formiddag og det kom der disse 2 billeder ud af.


Denne æske er lavet ud til min svigerindes venindes 18 års fødselsdag - den skal indeholde et smykke. Min første æske af den type - håber jeg bliver bedre til at dekorere dem med tiden.Den ene side

Den anden og fjerde side.

Den trejde side
-------------------------------------------------------------------

Og så er Multiscrap  gået i doily-mania - det giver nogle enormt flotte dolies.
Doily mania - dag 7


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Mange tak for besøget - glæder mig til at læse din kommentar - som jeg sætter utrolig meget pris på.